Nieuwjaarsreceptie 2019

Op 20 januari 2019 waren we met 60 personen voor de nieuwjaarreceptie  in het Buurthuis te Egem.

In een gezellig, luchtig en mooi versierde zaal konden de leden elkaar een gelukkig maar vooral een gezond nieuw jaar toewensen. 

Na een gesmaakte speech van onze voorzitter was het tijd om een aantal personen te huldigen.

Eerst en vooral was het de beurt aan de zaterdag-zondagrijders om hun cadeaubon te ontvangen voor zij die tijdens het voorbije seizoen de meeste ritten hadden gereden.

Bij de zaterdagrijders waren het Katrien T. (25), Danny D. (24) en Luc V. (21) die een cadeaubon mochten ontvangen.

Frederik F. (40), Dirk D. (36) en Chris V. waren de gelauwerden bij de zondagrijders die een cadeaubon kregen.

Zoals ieder jaar wordt ook de kampioen gehuldigd.

Vooraleer over te gaan tot de uitreiking werd de vorige kampioen, namelijk Eddy V. bedankt voor de inzet tijdens het seizoen 2018. Hij was een waardige kampioen.

En dan "le moment suprême" de huldiging van de kampioen voor het seizoen 2019.

Het kampioenschap werd gereden op 30 september 2018. Het was een spannend kampioenschap en de titel ging uiteindelijk naar Frederik F. voor Chris D. en Nico D..

Frederik is er in geslaagd om de vooropgestelde tijd exact juist te hebben.Hij had zich dit jaar als doel gesteld om deze titel te halen en dank zij een uitstekende voorbereiding is hij ook in zijn opzet geslaagd.

Gezien de minitieuze voorbereiding, moeten we ook rekening houden met de partner en werd ook zij in de bloempjes gezet voor de momenten dat Frederik aan het trainen was.

Na alle uitreikingen konden de genodigden verder genieten van een lekker hapje met een glaasje cava, pintje of frisdrankje.

Proost aan alle leden van de club en veel fietsgenot in 2019.